Burn-out tips voor een gezond bedrijf

Burn-out tips voor een gezond bedrijf

Zoek je nuttige tips over burn-out? Heb jij al een strategisch beleid met betrekking tot uitval? Voor werknemers zijn deze in ruime mate te vinden, maar als werkgever heb je zo je eigen uitdagingen. Je hebt een stoot aan tijd en kennis nodig, om te zorgen dat iemands burn-out je niet onnodig veel geld kost. Met de juiste tips kom je gelukkig al een heel eind. Vooral bij Bye Bye Burnout, een landelijk dekkend netwerk voor mkb-bedrijven en kennisorganisaties met 50 tot 120 fte. Kies ook voor onze effectiviteit en zorg voor een snel herstel. Neem nu contact met ons op of lees onze tips.

Toegang tot de belangrijkste tips en adviezen

Wij geven je graag de belangrijkste tips over burn-out. Kies hiervoor uit onze verschillende oplossingen:

 • Kennisbank
  In onze kennisbank vind je veel relevante artikelen, waarmee wij het online kennisniveau over burn-out willen verhogen. Deze open je gratis, zonder beperkingen. Neem nu een kijkje en zie wat ons dagelijks bezighoudt.
 • Lunch & Learn
  Onze Lunch & Learn draait vooral om de 5 belangrijkste tips over burn-out. Ben je niet meteen toe aan uitgebreide hulp, maar wil je aanzienlijk meer weten, dan is dit de meest laagdrempelige manier. Voor slechts € 60,- ex. btw krijg je twee uur lang uitleg en de belangrijkste tips, tijdens een heerlijke lunch in de prettige omgeving van restaurant Merkelbach te Amsterdam. De eerste 3 tips behandelen preventiebeleid en laatste 2 tips het sneller terugkrijgen van je medewerkers en dus het verlagen van je verzuimkosten.
 • Workshop
  Onze workshop helpt je op de werkvloer burn-out te herkennen en voorkomen. Je krijgt tips over wat je wel en niet moet doen, ook wanneer een collega een burn-out heeft. Hierbij spelen vooral 10 preventietips een belangrijke rol. Deze delen wij uit in de vorm van een hand-out. Wij verzorgen deze 120 minuten durende workshop op locatie, voor maximaal 20 personen, voor maximale effectiviteit en desgewenst geheel toegesneden op jouw organisatie of thema.
 • Burn-out BedrijfsAPK
  Een allesomvattend leerproces is onze Burn-out BedrijfsAPK. Hiermee leer je burn-out concreet te signaleren en voor te bereiden: wij maken inzichtelijk wie in jouw bedrijf extra werkstress ervaart en risico loopt op een burn-out. Je maakt werkdruk en werkstress bespreekbaar en doorbreekt het taboe rondom burn-out. Doordat je individuele stresslevels leert kennen, voorkom je dat je medewerkers klachten negeren. Ook zorg je voor goed werkgeverschap en een betere werkomgeving.

Meer informatie

Bye Bye Burnout is breed gespecialiseerd, dankzij een veelzijdig team met geregistreerde coaches. Waaronder een (neuro)psycholoog, voedingsdeskundige, beweegexpert, organisatieadviseur, vitaliteitsexpert, hr-adviseur, mediator en arbeidsjurist. Vanuit onze expertise en ervaring, maar ook onze eigen ervaringen met burn-out, zijn onze tips direct toepasbaar en effectief. Graag vertellen wij je meer. Neem hiervoor contact met ons op.

Burn-out tips nodig?