Wees effectief bij burn-out en stress

Wees effectief bij burn-out en stress

Burn-out en stress zijn nauw met elkaar verbonden. Terwijl tijdelijke stress geen probleem is, kan langdurige stress leiden tot burn-out. Voor je werknemer is dit zeer ingrijpend, maar ook voor je bedrijf heeft dit grote gevolgen. Doordat collega’s het werk moeten overnemen, verhoogt ook hun kans op burn-out. Bovendien lopen je kosten op bij langdurig verzuim en zijn boetes een mogelijkheid omdat je geen totale expertise hebt in de regels rondom burn-out. Schakel daarom Bye Bye Burnout in, leer omgaan met stress en voorkom burn-out.

Ja, leer mij burn-out & stress voorkomen in mijn bedrijf

Specialisten in burn-out en stress

Bye Bye Burnout is opgericht om MKB Nederland en kennisorganisaties met een fte van 50-120 te helpen op het gebied van stress en burn-out. Door een gestructureerde methodiek is het mogelijk je medewerkers effectief te begeleiden en hun hersteltijd aanzienlijk te verkorten. Snelheid is hierbij belangrijk, omdat beginnende stress en burn-out nog makkelijk op te lossen zijn.

Oplossingen burn-out en stress

Omdat geen werknemer en bedrijf hetzelfde is, passen wij onze expertise toe op verschillende manieren. Afhankelijk van jouw situatie kies je voor een van de onderstaande oplossingen.

 • Burn-out Battle
  Voor organisaties waar stress nog geen burn-out is. Gedurende een kwartaal-traject krijgen je medewerkers online coaching, wekelijkse huiswerkopdrachten en beweegopdrachten en online coaching sessies via Skype, Google Hangouts en FaceTime. En een half jaar nazorg door telefonisch en online contact, voor het voorkomen van terugval naar stress en burn-out.
 • 100 Dagen Methodiek
  Een individueel traject met gepersonaliseerd huiswerk, Face-to- Face coaching-sessies, beweeg-opdrachten en telefonisch contact. Beginnend met een intake, uitleg en kennismaking met onze coach. Vooraf, halverwege en afsluitend voeren wij metingen uit die de voortgang inzichtelijk maken. Na afloop ontvang je een uitgebreide eindrapportage en adviesrapport.
 • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK
  Wil je precies weten waar jouw bedrijf aan toe is? Met de BedrijfsAPK signaleer en bestrijd je stress vroegtijdig en voorkom je onnodig hoge kosten. Door de werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar te maken krijgt je niet alleen inzicht in de vitaliteit van je bedrijf, maar toon je ook goed leiderschap en creëer je een prettige werksfeer.
 • Workshop Burn-out Preventie
  Zowel medewerkers als leidinggevenden leren tijdens deze workshop hoe je burn-out voorkomt en herkent, wat je vooral wel en niet moet doen en hoe je moet omgaan met collega’s met burn-out. Ook krijg je 10 belangrijke tips waarmee je zelf burn-out en stress bestrijdt.
 • Lunch & Learn
  Tijdens de Lunch & Learn krijg je behalve een heerlijke lunch ook 2 uur lang advies over stress en burn-out. Drie tips zijn voor effectief preventiebeleid en twee tips voor een snelle re-integratie van je werknemer(s).
 • Kennisbank
  In onze kennisbank vind je interessante artikelen met informatie over specifieke onderwerpen rondom stress en burn-out.

Voorkom Burn-out & stress bij werknemers