Effectief in burn-out preventie

Effectief in burn-out preventie

Burn-out preventie is onmisbaar in ieder gezond bedrijf. Want de gevolgen van burn-out zijn veel te ingrijpend voor zowel je medewerker(s) als je bedrijf. Door burn-out ontstaat vaak extra werkdruk, stress, uitval en zelfs ontslag. Zonder een strategisch preventiebeleid krijg je dan ook te maken met hoge kosten en langdurige problemen. Voorkom die voordelig in een vroeg stadium. Maak ook kennis met Bye Bye Burnout, dé burn-outspecialist voor het mkb en diverse kennisorganisaties.

Ja, ik wil meer weten over burn-out preventie voor mijn medewerkers

Onze oplossingen

 • Burn-out Battle
  Tijdens de Burnout Battle krijgen je medewerkers gedurende een kwartaal verschillende wekelijkse huiswerkopdrachten, beweegopdrachten en 2,5 uur online coaching. De vooruitgang maken wij
  inzichtelijk door gerichte metingen vanaf de start, maar ook gedurende en na het traject. Om de preventie te laten doorwerken, geven wij een half jaar nazorg om terugval te voorkomen.
 • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK
  Onze Burn-out BedrijfsAPK stelt je in staat burn-out tijdig te signaleren, en waar nodig deze concreet voor te bereiden. Door inzicht in het stressniveau binnen je bedrijf, weet je welke medewerkers tegen een burn-out aanlopen. Dit verhelp je door werkstress, werkdruk en burn-out bespreekbaar te maken. Met de BedrijfsAPK neem je het heft in eigen handen, toon je goed werkgeverschap en bevorder je de werksfeer en productiviteit binnen je organisatie.
 • Workshop Burn-out Preventie
  Tijdens onze 120 minuten durende workshop krijg je de belangrijkste tips voor burn-out preventie. Omdat burn-out voorkomt in alle lagen van een bedrijf, is deze workshop toegankelijk voor iedereen. Je leert stressrisico’s te herkennen, bespreken en in te perken. Je weet wat je niet en juist wel moet doen voor een succesvolle preventie. De 10 belangrijkste tips krijg je na afloop in de vorm van een hand-out, zodat je bedrijf zelf vaardiger wordt in het zelfstandig voorkomen van burn-out.
 • Lunch & Learn
  Onze Lunch & Learn is de meest laagdrempelige oplossing om burn-out te voorkomen en genezen. Voor slechts € 60,- ex. btw krijg je 2 uur lang uitleg en direct toepasbare tips met betrekking tot burn-out. De 5 belangrijkste tips bestaan uit 3 tips voor preventiebeleid en 2 tips om werknemers met burn-outklachten gezond en wel terug te laten keren naar hun werkplek.

Maatwerk en synergie

Omdat het ontstaan van burn-out samenhangt met zoveel verschillende factoren, moet ook je preventie aansluiten op je bedrijf en medewerkers. Onze gestructureerde en effectieve oplossingen maken dit mogelijk. Bye Bye Burnout put hierbij uit zijn eigen ervaringen met burn-out en ook de bijzondere expertise binnen ons diverse team (neuropsycholoog, beweegexpert, vitaliteitsexpert, voedingsdeskundige, organisatieadviseur, arbeidsjurist, mediator en hr-adviseur). Wij vertalen deze brede theoretische en praktijkexpertise moeiteloos naar glasheldere oplossingen op de werkvloer.

Meer weten over onze burn-out preventie?

Spreekt Bye Bye Burnout je aan of wil je meer weten over ons en onze coaching? Neem nu gerust contact met ons op, of vul je gegevens in op de contactpagina.

Experts in burn-out preventie