De meest effectieve burn-out oplossing

De meest effectieve burn-out oplossing

Het vinden van een echte oplossing tegen burn-out is een vak apart. Dit is situatie- en persoonsgebonden, afhankelijk van uiteenlopende factoren. Bye Bye Burnout begrijpt dit als geen ander en werkt daarom met bewezen methoden, een synergetisch team met uiteenlopende coaches en vanuit onze eigen ervaringen met burn-out. De verschillende oplossingen die wij zelf ontwikkelden worden door uiteenlopende opdrachtgevers in het mkb en kennisorganisaties ingezet. Maak nu ook kennis met onze oplossingen. Lees meer of neem contact met ons op.

Ja, ik wil meer weten over burn-out oplossingen voor mijn bedrijf

Onze burn-out oplossingen

 • 100 Dagen Methodiek
  Onze 100 Dagen Methodiek is een multidisciplinaire oplossing. Dankzij sterk gepersonaliseerd huiswerk, Face-to- Face coaching-sessies, beweeg-opdrachten en telefonisch contact is dit een zeer effectieve methode, uit noodzaak geboren tijdens de burn-out van oprichtster Mascha, die deze door de jaren verder beproefd en verbeterd heeft. Deze oplossing bestaat uit een intake, uitleg, kennismaking met de coach, een nulmeting, tussentijdse metingen, slotmeting en eindrapportage met adviesrapport.
 • Burn-out Battle
  De Burn-out Battle is een oplossing voor bedrijven waar burn-out niet direct aan de orde is, maar wel dreigt te ontstaan. Een kwartaal lang krijgen werknemers wekelijkse huiswerkopdrachten, beweegopdrachten en coaching-sessies via Skype, Google Hangouts of FaceTime. Hierbij inbegrepen zit 2,5 uur persoonlijke coaching per week en periodieke nazorg via e-mail en telefoon, voor het voorkomen van terugval.
 • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK
  Hoe signaleer je tijdig burn-out in je bedrijf? Hoe voorkom je uit de hand lopende kosten? Onze BedrijfsAPK maakt inzichtelijk wie in jouw bedrijf risico loopt door werkdruk, werkstress en burn-out. Door dit bespreekbaar en dus behandelbaar te maken toon je bovendien goed leiderschap en verbeter je de werksfeer.
 • Workshop Burn-out Preventie
  De workshop is ontwikkeld voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Immers komt burn-out voor in alle gelederen van het mkb. In de workshop leer je een burn-out in jouw bedrijf te herkennen en voorkomen. Ook leer je wat je vooral niet (en wel) moet doen als jij of een collega burn-out gerelateerde klachten heeft.
 • Lunch & Learn
  Onze Lunch & Learn is de meest laagdrempelige oplossing om burn-out te voorkomen en genezen. Voor slechts € 60,- ex. btw krijg je 2 uur lang uitleg en direct toepasbare tips met betrekking tot burn-out. De 5 belangrijkste tips bestaan uit 3 tips voor preventiebeleid en 2 tips om werknemers met burn-outklachten gezond en wel terug te laten keren naar hun werkplek.
 • Kennisbank
  Met onze kennisbank verdiepen en specificeren wij diverse problemen en oplossingen omtrent burn-out. In deze artikelen leer je meer over ons en ons werk als coaches, naar aanleiding van onze eigen ervaringen en de actualiteit.

Meer weten over burn-out oplossingen?

Wil je meer weten over burn-out en hoe deze voorkomen kunnen worden bij je werknemers? Welke oplossingen er zijn en welke hiervan passen bij jouw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dè oplossing tegen burn-out