Burn-out bij personeel

Burn-out bij personeel

Zie of vrees je burn-out bij je personeel? Dan loop je een groot bedrijfsrisico. Het kost je immers veel tijd en geld om uitgevallen personeel te vervangen én doorbetalen. Je hebt bovendien veel specifieke kennis nodig om burn-outproblematiek effectief en volgens alle regels in goede banen te leiden. Dit is mogelijk met een goede strategie, gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring. Dit beschrijft de hulp van Bye Bye Burnout, dé burn-out- en stress-begeleider van het mkb en kennisorganisaties door heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil burn-out bij personeel voorkomen

Onze oplossingen voor burn-out bij personeel

Het is een vak apart om burn-out, angstaanvallen en andere spanningsklachten te voorkomen en behandelen. Gelukkig heeft Bye Bye Burnout dit vak tot in details geperfectioneerd, vanuit onze eigen ervaringen met burn-out, maar ook diverse bewezen methoden voor coaching. Ons synergetische team met coaches uit verschillende vakgebieden, draagt bij aan een snel herstel van personeel met
een burn-out. Onze oplossingen:

 • Burn-out Battle
  Voor organisaties waar burn-out bij personeel niet aan de orde, maar wel in ontwikkeling is. Een kwartaal lang ontvangt personeel wekelijkse huiswerkopdrachten en beweegopdrachten. Coaching-sessies verlopen via FaceTime, Google Hangouts en Skype en zijn hierdoor laagdrempelig. Met 2,5 uur persoonlijke coaching per week en een half jaar nazorg, met periodiek telefonisch en online contact, wordt terugval voorkomen.
 • 100 Dagen Methodiek
  Bevordert het herstel effectief, dankzij bewezen multidisciplinaire methoden. Een zeer individueel traject, omdat burn-out bij personeel altijd verschilt. Gepersonaliseerde face-to-face coaching-sessies, huiswerk, beweeg-opdrachten en telefonisch contact worden voorafgegaan door een intake, kennismaking met de coach en nulmeting. Tussentijdse en afsluitende metingen maken de vooruitgang en oplossing helder in de eindrapportage en het adviesrapport.
 • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK
  De BedrijfsAPK biedt helder inzicht in de huidige stressniveaus binnen je organisatie. Signaleer burn-out tijdig en maak werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar bij je personeel. Je verwerft niet alleen waardevol inzicht in wie te veel werkstress ervaart; ook toon je goed leiderschap en creëer je een prettigere werksfeer.
 • Workshop Burn-out Preventie
  Tijdens deze workshop leer je hoe burn-out bij personeel herkent en voorkomt. Je leert wat je vooral niet, maar ook wel moet doen als burn-out bij jou of je personeel optreedt. Ontwikkeld voor zowel leidinggevenden als medewerkers.
 • Lunch & Learn
  Een heerlijke lunch waarbij je 2 uur lang nuttige tips krijgt. De 5 belangrijkste tips bestaan uit advies over preventiebeleid en het bevorderen van een snelle terugkeer naar de werkplek van personeel.
 • Kennisbank
  Hier lees je meer over de specifieke onderwerpen en overwegingen die te maken hebben met burn-out bij personeel.

Burn-out bij werknemers voorkomen