Suzanne Meijers

Suzanne

Advocaat arbeidsrecht

Suzanne is bij Bye Bye Burnout betrokken als freelance arbeidsrecht advocaat. Zij is naast advocaat ook ondernemer, daarvoor was zij in loondienst. Daarom denkt zij vanuit verschillende invalshoeken en dat helpt vaak bij het oplossen van een vervelende kwestie. Doordat zij vooraf de scenario’s in de zaak goed doorneemt, is haar aanpak helder. Van haar hoeft u geen langdradige teksten te verwachten, maar krijgt u begrijpelijke uitleg. Suzanne heeft altijd een sterke focus op de ondernemer & werkgever gehad, zo ook bij Bye Bye Burnout.

Suzanne schrijft graag en veel. Zo blogt zij regelmatig en schreef zij een e-book met praktische tips over de omgang met zieke werknemers dat gratis te downloaden is via haar website www.suzannemeijersarbeidsrecht.nl

Daarnaast geeft Suzanne regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Aan de hand van praktijkvoorbeelden met veel interactie is het leuk te zien dat de kennis en kunde van het bedrijf in slechts een dag(deel) toeneemt.

Binnen Bye Bye Burnout is Suzanne vooral actief om werkend Nederland te adviseren op het gebied van arbeidsconflicten, bijstand in mediationtrajecten en de omgang op juridisch vlak met langdurig verzuim. Suzanne analyseert snel en werkt volgens een duidelijk strategisch plan. Zij volgt een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Suzanne is een snelle werker en heeft een hoge mate van betrokkenheid. Zij is zeer transparant en heeft een hekel aan onduidelijkheden. Door haar jarenlange ervaring gecombineerd met haar expertise weet ze al haar klanten op een goede manier aan zich te binden. Wij zijn erg blij met Suzanne in ons team omdat zij de vraagstukken van onze klanten heel goed begrijpt.