Suzanne Meijers

Suzanne

Advocaat arbeidsrecht

Suzanne Meijers is bij Bye Bye Burnout betrokken als freelance arbeidsrecht advocaat. Zij helpt sinds bijna twintig jaar werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties. Zij is niet alleen arbeidsrechtadvocaat, maar ook ondernemer. Ook blogt Suzanne regelmatig op haar eigen website en schreef ze een e-book over hoe je omgaat met zieke werknemers dat inmiddels meer dan 4.000 keer is gedownload.

Haar doel is om het arbeidsrecht in keukentafeltaal te bespreken en het op die manier voor iedereen toegankelijker en zelfs leuk(er) te maken. Diverse media weten Suzanne te vinden als zij input nodig hebben voor een item dat te maken heeft met arbeidsrecht, zoals: FD, NRC, AD, BNR en RTL.

Suzanne is daarnaast auteur en schreef ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’. In dat boek geeft zij direct antwoord op personele kwesties waar elke ondernemer mee worstelt. Vanaf het aannemen van personeel tot een eventuele exit en alles ertussenin.
Haar kennis over hoe je gedoe op de werkvloer voorkomt en zo nodig oplost, brengt Suzanne ook over op het podium, online of live. Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie.

Binnen Bye Bye Burnout is Suzanne vooral actief om werkend Nederland te adviseren op het gebied van arbeidsconflicten, bijstand in mediation trajecten en de omgang op juridisch vlak met langdurig verzuim. Suzanne analyseert snel en werkt volgens een duidelijk strategisch plan. Zij volgt een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Suzanne is een snelle werker en heeft een hoge mate van betrokkenheid. Zij is zeer transparant en heeft een hekel aan onduidelijkheden. Door haar jarenlange ervaring gecombineerd met haar expertise weet ze al haar klanten op een goede manier aan zich te binden. Wij zijn erg blij met Suzanne in ons team omdat zij de vraagstukken van onze klanten heel goed begrijpt.