Peter

Peter

Coach

Mijn missie is mensen individueel te begeleiden in hun herstelproces.

Van sparingpartner voor een zelfstandig ondernemer tot een intensief herstel van iemand die door een nare samenloop van omstandigheden rockbottom is gegaan

Samen met partner Bertina draag ik graag iets zinvols bij aan de maatschappij. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een volwaardige plek in de maatschappij. Met name de mensen die veel last hebben van chronische stress of getroffen zijn door een burn-out. Die daardoor een etiket opgeplakt krijgen, omdat ze niet aan de norm voldoen. Terwijl ze intelligent zijn en bekend staan als zeer bevlogen, worden zij vaak niet begrepen. Een niet langer passende (werk)omgeving of een ingrijpende levensgebeurtenis, maakt dat zij plotseling niet meer functioneren. Onze missie is om deze gemotiveerde mensen te helpen zichzelf gestelde doelen vorm te geven. Met elkaar werken aan de eigen veilige toekomst, perfect passend in de maatschappij en het arbeidsproces.

Mensen omschrijven mijn karakter als open, pragmatisch, sociaal, besluitvaardig, gedreven, creatief, ondernemend, trouble shooter, “regelneef”, leider en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Ik heb een juridische en HRM achtergrond, maar inmiddels al jaren actief als burn-out coach. Ik combineer mijn expertises graag voor een goed resultaat.

Specialisaties

  • E-coaching
  •  Mediation gesprekken
  •  Relatieproblemen
  •  Juridische coaching

Regio's

  • Online