Frederike Van Verschuer

Frederike

Coach

Frederike (1983) is geaccrediteerd coach en trainer gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out. Na jaren ervaring als loopbaanadviseur en -coach waarbij ze een breed scala aan cliënten (van student tot senior manager) begeleidde in hun carrière, kwam ze zelf ‘plotseling’ thuis te zitten met een burn-out. Eenmaal hersteld heeft ze zich gespecialiseerd in burn-out preventie en begeleiding. Logische volgende stap was het starten van haar eigen praktijk.

Frederike is gedegen opgeleid en blijft zich ontwikkelen en verder specialiseren, waardoor ze kan putten uit een grote ‘tool box’ aan modellen, theorie en werkvormen. Hierdoor krijgt iedere cliënt een traject op maat, dat precies bij die cliënt en zijn of haar vraag past. Belangrijk onderdeel van de coaching is het in balans brengen van hoofd, hart en buik.
Met haar man en dochter woont Frederike in Utrecht. Naast haar grote nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren heeft ze een passie voor tekenen en schilderen, dit doet ze ook in opdracht onder de naam Studio Karthaus. Je kunt ook bij haar terecht met coachvragen op het gebied van vitaliteit, loopbaan en het nemen van moeilijke beslissingen.

Frederike aan het woord

Ik werk op basis van gelijkwaardigheid. Ik geloof dat het antwoord al aanwezig is bij de cliënt. Samen zorgen we dat het naar de oppervlakte komt. Daarbij werk ik vanuit de inclusiviteitsgedachte; kijkend naar het geheel: fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal, maar ook de context waarin iemand opereert. Ik krijg energie van mensen die weer in hun kracht komen te staan en vertrouwen op zichzelf en de keuzes die ze maken.

Specialisaties

  • Burn-out
  • Loopbaanbegeleiding
  • Keuzestress
  • Vitaliteit

Regio's

  • Utrecht
  • Amsterdam
  • ’t Gooi

Cliënt met burn-out klachten:

Ik ben zeer tevreden over de coaching van Frederike, omdat ik mede dankzij haar keuzes heb durven maken die ervoor gezorgd hebben dat ik minder stress ervaar in mijn werk en meer in mijn kracht sta.