Frederike Van Verschuer

Frederike

Coach – Trainer

Frederike is gecertificeerd coach en trainer, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt veel met hoger opgeleide eind twintigers, dertigers en veertigers met (complexe) vragen rondom (keuze)stress, burn-out en loopbaan.

Frederike creëert tijdens de coachsessies een oordeelvrije ruimte en werkt op basis van gelijkwaardigheid. Ze kan door haar oprechte nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden snel tot de kern komen. Ze is ervan overtuigd dat het antwoord waarnaar gezocht wordt al aanwezig is, samen met de cliënt halt ze dat naar de oppervlakte. Kenmerkend voor haar aanpak is het werken vanuit de inclusiviteitsgedachte, kijkend naar het geheel: fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal, maar ook de context waarin iemand opereert. Het in balans brengen van die verschillende onderdelen.

Frederike krijgt energie van mensen die weer in hun kracht komen te staan, de regie durven te nemen en vertrouwen op zichzelf en de keuzes die ze maken.

Door verschillende relevante opleidingen af te hebben gerond en zich blijvend te ontwikkelen en specialiseren, kan Frederike putten uit een grote ‘toolbox’ aan modellen, theorieën en werkvormen. Zo krijgt iedere cliënt een traject op maat, dat precies past bij de persoon en zijn of haar specifieke vraag. Frederike is gecertificeerd EIA Practitioner en heeft de volgende opleidingen afgerond: Integraal Leefstijlcoach en Leefstijltrainer (MARK Academy), Blended Coaching (Vista Nova), Specialisatietraining Stress & Burn-out (Alba Academie) en Coach Practitioner (o.a. NLP, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, systemisch werk en creatieve technieken). Ook ronde zij diverse trainingen en cursussen af op het gebied van management, teamwerk en (persoonlijk) leiderschap.

Met haar man en kinderen woont Frederike in Utrecht. Naast haar grote nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren heeft ze een passie voor tekenen, schilderen en creatieve projecten in het algemeen. Ook is ze actief bij de NOBCO (beroepsorganisatie voor coaching). Je kunt ook bij haar terecht met coachvragen op het gebied van vitaliteit, loopbaan en het nemen van moeilijke beslissingen.

Specialisaties

  • Loopbaanbegeleiding
  • Keuzestress
  • Vitaliteit

Regio's

  • Utrecht

Cliënt met burn-out klachten:

Ik ben zeer tevreden over de coaching van Frederike, omdat ik mede dankzij haar keuzes heb durven maken die ervoor gezorgd hebben dat ik minder stress ervaar in mijn werk en meer in mijn kracht sta.