Grip op verzuim door burn-out

Grip op verzuim door burn-out

Verzuim door burn-out komt niet zomaar tot stand. Het is een geleidelijk proces dat je kunt beïnvloeden. En dus ook de duur van het herstel, de hoogte van je kosten en de algemene werksfeer en productiviteit. Grijp je snel in met een goede preventie, voorbereiding of re-integratie, dan zijn je kansen op een succesvol bedrijfsresultaat aanzienlijk hoger. Bye Bye Burnout weet dit als geen ander vanuit zijn jarenlange ervaring. Met brede expertise en gerichte oplossingen helpen wij je verzuim door burn-out te beperken. Maak kennis met ons, neem nu contact met ons op voor meer informatie en advies.

Ja, ik wil meer grip op verzuim door burn-out

Wat kost verzuim door burn-out?

Verdiep je je eenmaal in burn-out, dan sta je al snel versteld van de kosten. Deze kunnen oplopen tot wel 122.000 euro per werknemer. Dit trekt een zware wissel op zowel je bedrijf als je medewerkers, die extra hard moeten werken. Zo groeit ook hun risico op verzuim door burn-out. Niet zelden maakt deze problematiek het verschil in het al dan niet voortbestaan van een bedrijf.

Gespecialiseerd in burn-out

Met de persoonlijke coaching, advisering en informatie geeft Bye Bye Burnout je grip op burn-out, met de juiste gereedschappen om verzuim terug te dringen en te voorkomen. Hierbij is de diversiteit van ons team van grote meerwaarde: verschillende specialisten zetten hun expertise in voor een multidisciplinaire aanpak. Zo krijg je de beste informatie, oefeningen en begeleiding van geregistreerde coaches, counselors, vitaliteitsexperts, beweegexperts, organisatieadviseurs, psychologen, therapeuten, arbeidsjuristen, hr-adviseurs, mediators en advocaten.

Gratis e-book: verzuim en kosten bij burn-out

Wil je meer weten over hoe de precieze kosten van burn-outverzuim zijn opgebouwd? Vraag dan ons gratis E-book aan, waarin de belangrijkste informatie staat over hoe de kosten kunnen oplopen door burn-out gerelateerd verzuim. Hiernaast geven wij je graag informatie over de verschillende oplossingen op het gebied van preventie en bestrijding. Heb je dit E-book gelezen, dan weet je veel beter waar je als ondernemer rekening mee moet houden, als je stress en torenhoge verzuimkosten wilt voorkomen.

Nuttige nieuwsbrief

Na de aanvraag van ons E-book ontvang je tevens een periodieke nieuwsbrief, met nuttige informatie over alles dat te maken heeft met burn-out en gerelateerde onderwerpen zoals verzuim, kosten en nog veel meer. Deze nieuwsbrief ontvang je regelmatig, maar niet vaak. Want ook wij houden niet van spam en opdringerige reclame. Uiteraard gaan wij ook zeer zorgvuldig om met je gegevens.

Grip op verzuim door burn-out