Stress coaching creëert gezonde bedrijven

Stress coaching creëert gezonde bedrijven

Maakt stress coaching het verschil in jouw bedrijfsvoering? Zie je in wat de risico’s zijn van stress bij je medewerkers? Dan weet je hoe essentieel stress coaching is voor je bedrijfsstrategie. Zeker in een vroeg stadium, als stress nog snel en betaalbaar kan worden aangepakt, om te voorkomen dat een probleem uitdraait op burn-out, wat per werknemer tot wel 122.000 euro kost. Met de stress coaching van Bye Bye Burnout voorkom je zulke problemen, dankzij de grote en brede expertise van onze gedreven coaches. Werk stress de deur uit, neem contact met ons op.

Ja, ik wil meer weten over stress coaching voor mijn bedrijf

No-nonsense stress coaching

Bye Bye Burnout helpt uiteenlopende mkb-bedrijven en kennisorganisaties met 50-120 fte. Onze gestructureerde methodiek blijkt, mede dankzij onze eigen ervaring met burn-out, telkens weer effectief. Dat uit zich onder andere in een aanzienlijk verkorte hersteltijd, een lager verzuimpercentage en beperkte verzuimkosten. Al snel bloeit ook de werksfeer en productiviteit weer op.

Unieke stress coaching

Onze persoonlijke ervaringen hebben geleerd hoe schadelijk het is als je geen duidelijke begeleiding krijgt bij burn-out. Uit deze ervaring is gelukkig wel de 100 dagen-methodiek ontstaan, een multidisciplinaire aanpak die jou als werknemer of werkgever precies laat zien waar je aan toe bent. Zo ligt de structuur vast en is de vooruitgang inzichtelijk dankzij een nulmeting, tussentijdse metingen en een afsluitende evaluatie met aanbeveling.

Ervaren en deskundige coaches

Omdat burn-out en de gevolgen een samenspel zijn van verschillende factoren, heeft Bye Bye Burnout ook verschillende oplossingen. Onze stress coaching wordt dan ook verzorgd door een veelzijdig team met ervaren en geregistreerde coaches, zoals een (neuro)psycholoog, beweegexpert, vitaliteitsexpert, organisatieadviseur, mediator, voedingsdeskundige, beweegexpert, hr-adviseur, arbeidsjurist en mediator. Door hun ervaringen en werkwijze zijn al onze diensten praktijkgericht en effectief.

Waarom stress coaching?

Met stress coaching zorg je voor een betere bedrijfssfeer. Ook vermijd je enorme financiële risico’s. Want uit de hand gelopen spanningsklachten maken het werk onmogelijk: klachten zoals slapeloosheid, paniekaanvallen en burn-out vragen oneindig veel tijd en aandacht. Ook loop je als ondernemer extra risico door mogelijke UWV-boetes als je de Wet Poortwachter niet correct naleeft. Bovendien leidt een langdurige uitval van twee jaar tot maximale verzuimkosten. Dit alles in combinatie met een verslechterde werksfeer, ontevreden collega’s, reputatieschade en een terugloop in personeel.

Vragen over stress coaching?

Wil je meer weten over stress coaching, waar je als ondernemer aan moet denken en welke oplossingen het meest geschikt zijn in jouw situatie? Of wil je simpelweg kennis met ons maken? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Stress coaching voor je bedrijf