Wat zijn de kosten van burn-out?

Wat zijn de kosten van burn-out?

Verdiep je je in de kosten van een burn-out, dan schrik je al snel van de gemiddelde prijs. Want een burn-out kan tot wel 122.000 euro per werknemer kosten. Dit trekt een wissel op zowel je bedrijfsresultaat als je medewerkers. Hun risico op burn-out wordt ook groter. Bedenk daarbij dat 14% van alle burn-outproblemen leiden tot langdurige afwezigheid, en je weet dat je snel iets moet doen. Dus schakel je Bye Bye Burnout in, de specialist op het gebied van burn-out bij mkb-bedrijven en kennisorganisaties met 50 tot 120 fte. Neem nu contact met ons op.

Ja, ik wil onnodige extra kosten door burn-out besparen

Snelheid helpt

Burn-out is een geleidelijk proces. Het wordt je niet zomaar teveel. Een specifieke combinatie van factoren leidt tot structurele problemen. Mogelijk lopen ook bij jou sommige medewerkers aan tegen een burn-out. Het goede nieuws is dat je dit heel goed kunt voorkomen, als je er op tijd bij bent. Hierbij is het bespreekbaar maken van burn-out essentieel; met een beetje hulp los je hiermee beginnende problemen en klachten snel en betaalbaar op.

Gespecialiseerd in burn-out

Bye Bye Burnout staat voor effectief en snel herstel, door middel van persoonlijke coaching, advisering en nuttige informatie. Als ervaringsdeskundigen begrijpen onze coaches je vragen en zorgen over de kosten. Hiervoor krijg je de beste informatie en oplossingen, dankzij de diversiteit van ons team, dat bestaat uit een coach, counselor, vitaliteitsexpert, beweegexpert, organisatieadviseur, psycholoog en therapeut.

Gratis e-book over de kosten van burn-out

Ben jij ook benieuwd waarom de kosten van een burn-out zo hoog zijn? Wil je weten waaruit deze kosten zijn opgebouwd? Ontvang dan ons gratis E-book! Hierin vind je de belangrijkste informatie over hoe de verschillende kosten tot stand komen. Tevens lees je meer over de manieren om burn-out te voorkomen en behandelen. Deze informatie en kennis zijn uit noodzaak geboren door de eigen ervaringen binnen Bye Bye Burnout, en dus extra doelgericht. Dankzij het E-book weet je straks wat je kunt doen en waar je allemaal rekening mee moet houden om hoge kosten door burn-out te voorkomen.

Nuttige nieuwsbrief

Vraag je ons E-book aan, dan sturen wij je graag vaker informatie op in de vorm van onze nieuwsbrief. Je mist dan geen tip en informatie meer over burn-out, kosten, verzuim en preventie. Uiteraard zijn wij zuinig op je gegevens; ook wij houden niet van spam, dus overladen wij je niet met berichten.

Bespaar onnodige kosten door burn-out