Burnouts & Arboarts

Voorkom burnouts (met je arboarts) binnen je bedrijf

Ook in jouw bedrijf staat het werk nooit stil en dus lopen steeds meer werknemers met stress rond. Deze werkstress kan leiden tot een burnout. Wil je dit binnen jouw bedrijf voorkomen? Roep dan de specialistische hulp van Bye Bye Burnout en de burnout arboarts in. Met bewezen effectieve programma’s helpen we ook jouw personeel met succes van de burnout af!

Ja, ik wil burn-out met een arboarts voorkomen

Waarom de hulp inschakelen van Bye Bye Burnout?

  • Burnouts in je bedrijf voorkomen
  • Bye Bye Burnout en arboarts: nauwe samenwerking
  • Workshops om burnouts te voorkomen
  • Burnout Battle: ga de burnout te lijf!
  • Deelnemen aan special Lunch & Learn sessies

Burnout en de arboarts

Bij een burnout de arboarts inseinen is een belangrijke stap. Deze kan immers vaststellen of het daadwerkelijk om een burnout gaat of om en heel ander probleem. Bye Bye Burnout werkt nauw samen met je arboarts, zodat er een goed plan op maat kan worden ontwikkeld voor je ‘opgebrande’ personeelslid.

Workshops in burnout preventie

Het voorkomen van burnouts in je bedrijf wordt nog eenvoudiger wanneer je daarvoor de juiste tools in handen hebt. Deze geven we je graag aan in een workshop, gewoon bij jou in het bedrijf. Met de informatie en tips die de deelnemers tijdens deze twee uur durende workshop krijgen kunnen ze gelijk aan de slag. Jullie leren een burnout te herkennen en voorkomen en krijgen onder meer tips over het omgaan van een collega met een burnout. Ook maken we helder waarom de arboarts bij burnouts een belangrijke schakel is.

De Burnout Battle

In de Burnout Battle leren je werknemers onder begeleiding van een deskundige coach precies hoe ze een burnout te lijf kunnen gaan. Dit gebeurt met behulp van hedendaagse online technieken, waaronder FaceTime en Skype. Wil je hier meer over weten of je medewerker er gelijk voor opgeven, neem dan direct contact met ons op. Uiteraard gaan we altijd vertrouwelijk om met je gegevens.

Lunch & Learn sessies

We houden regelmatig Lunch & Learn sessies: informatieve meetings in het schitterende Amsterdamse Linnaeuspark waarbij preventie en het verhelpen van een burnout, al dan niet samen met de arboarts, ruim aan bod komen. De sessies zijn met name gericht op het MKB en uiteraard kun je je hier voor aanmelden via onze website.

Burn-out & Arboarts ondersteuning