Professionele burn-out begeleiding

Professionele burn-out begeleiding

Met professionele burn-out begeleiding beperk je je kosten. Dat is de moeite waard, want deze kunnen oplopen tot wel 122.000 euro. Vooral langdurige uitval en boetes voor een onzorgvuldige burn-out- begeleiding geven je als ondernemer veel risico. Gelukkig is dit wel gemakkelijk te vermijden professionele coaching. Kies hierbij voor de bijzondere ervaring, expertise en
gespecialiseerde coaches van Bye Bye Burnout. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil meer weten over burn-out begeleiding van mijn werknemers

Burn-out begeleiding

Wij begeleiden uiteenlopende mkb-bedrijven en kennisorganisaties met een fte tussen de 50 en 120. Speciaal gespecialiseerd zijn wij in problematiek rondom langdurige uitval; met een gestructureerde methodiek begeleiden wij medewerkers effectief in een zo kort mogelijke hersteltijd. Zo zie je je verzuimkosten en verzuimpercentage aanzienlijk dalen. Onze burn-out begeleiding is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

Synergie tussen coaches

Burn-out hangt samen met verschillende oorzaken. Je burn-out begeleiding moet dan ook toegesneden zijn op jouw situatie. Daarom werken wij met een bijzonder team: allen zijn zij geregistreerd, maar ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden die van meerwaarde zijn bij burn-out- begeleiding. Ons team bestaat uit een (neuro)psycholoog, beweegexpert, vitaliteitsexpert, voedingsdeskundige, organisatieadviseur, arbeidsjurist, mediator, advocaat en hr-adviseur.

Unieke burn-out- begeleiding

Hoe schadelijk onduidelijke burn-out begeleiding is, hebben wij zelf mogen meemaken. Het goeds dat hieruit voortkwam is onze eigen 100 dagen-methodiek voor uitgebreide persoonlijke coaching, de Burn-out Battle voor online coaching en nazorg, de Burnout BedrijfsAPK voor inzicht en grip op
stressniveaus binnen organisaties, de Workshop Burn-Out Preventie voor het tijdig herkennen, voorkomen en omgaan met burn-out, de Lunch & Learn voor een laagdrempelige lunch met tips en de Kennisbank vol informatieve artikelen over de verschillende facetten op het gebied van burn-out begeleiding en coaching.

Waarom burn-out begeleiding?

Burn-out begeleiding voorkomt niet alleen financiële risico’s. Ook je bedrijfssfeer, leiderschap en productiviteit verbeteren. Dat staat in schril contrast met constante spanning, slapeloosheid en paniekaanvallen. Of het risico op UWV-boetes in verband met het niet naleven van de Wet Poortwachter en het moeten doorbetalen tot twee jaar na een ontslag. Denk daarnaast aan ontevreden medewerkers, vertrek van personeel en reputatieschade. Al deze problemen vermijd je moeiteloos met de hulp van Bye Bye Burnout.

Meer weten over onze burn-out- begeleiding?

Wil je meer weten over onze burn-out begeleiding? Of maak je graag kennis met ons voor een verder gesprek? Wij vertellen je graag meer, bijvoorbeeld over mogelijke oplossingen die bij jouw situatie passen. Neem hiervoor nu gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Professionele burn-out begeleiding