Susan

Susan

Psycholoog

Susan is van kleins af aan geïnteresseerd in waarom de mens doet wat ie doet. Het menselijk gedrag had vrijwel direct haar fascinatie. Mede hierdoor is zij psychologie gaan studeren. Susan heeft haar Master Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen behaald en een postmastercursus Appreciative Inquiry gedaan aan het Instituut voor Interventiekunde.

Na deze studies heeft Susan keuzes gemaakt die bij haar passen. Zij heeft naast dat ze in de psychologie heeft gewerkt ook in het bedrijfsleven gewerkt. Zij heeft ook nog een periode in het buitenland gezeten. De beslissing om naar het buitenland te gaan had alles te maken met het feit dat Susan in 2011 zelf bijna tegen een burn-out aan zat. Zij heeft er toen voor gekozen om even op mentaal vlak wat rustiger aan te doen om op die manier weer in contact te komen met haar lichaam. Dit bleek de perfecte manier om de dingen weer op een rijtje te krijgen.

Bij terugkomst in Nederland heeft Susan definitief voor de psychologie gekozen. Ze maakt mensen graag blij met het ontdekken van nieuwe inzichten en ze geeft aan dat zij haar steentje daar aan kan bijdragen. Susan werkt met name op een direct toepasbare wijze en staat zelf met een frisse blik in het leven. Dit past zij ook toe in haar werk. Sommige van haar cliënten kunnen zich ook helemaal vinden in haar bijnaam “de moderne toverfee”. Wij bij Bye Bye Burnout vinden deze omschrijving ook perfect op haar van toepassing. Een moderne psycholoog met ervaring vanuit het bedrijfsleven en zelf ook wel de levenslessen op het gebied van een gezonde balans geleerd. Susan weet wat het is om van jezelf te houden. Doordat zij dit heel goed weet, kan ze het ook goed overbrengen op haar cliënten. Susan is altijd zichzelf en gaat stralen als ze onze klanten ook hun authentieke zelf laat worden. Wij zeggen altijd: Bye Bye Burnout leert je de verbeterde versie van jezelf worden. Met Susan als psycholoog gaat dat zeker weten goed komen!

Naast haar werk voor Bye Bye Burnout is Susan nog actief als trainer. Zij traint o.a. professionals, zoals psychologen, coaches, advocaten en artsen hoe zij dichtbij zichzelf kunnen blijven, terwijl hun beroep toch volledig in het teken staat van een ander.

Susan is professioneel spreekster en heeft de volgende specialisaties die tot uiting komen middels één op één-sessies, workshops en webinars.

Specialisaties

  • Jezelf ontdekken
  • Loopbaan- en zingeving coaching
  • Single coaching en relatietherapie
  • Burn-outs, me-time en assertiviteit
  • Time management
  • Hoog gevoeligheid

Regio's

  • Midden-Nederland
  • West-Nederland