Nanny Landman

Nanny

Coach

Nanny heeft haar eigen vitaliteitsbedrijf. Daarnaast is ze echtgenote, moeder van drie volwassen kinderen en een echt buitenmens. Als vitaliteitspecialist en Arbo-adviseur heeft zij kennis om de cliënt positief te begeleiden, zodat de cliënt gemotiveerd is om gedragsverandering vol te houden. “Iedereen is uniek; er is geen kant en klare oplossing. Als je dan samen met je cliënt de puzzel op kunt lossen die werkt voor die persoon…

Nanny heeft haar eigen vitaliteitsbedrijf. Daarnaast is ze echtgenote, moeder van drie volwassen kinderen en een echt buitenmens. Als vitaliteitspecialist en Arbo-adviseur heeft zij kennis om de cliënt positief te begeleiden, zodat de cliënt gemotiveerd is om gedragsverandering vol te houden. “Iedereen is uniek; er is geen kant en klare oplossing. Als je dan samen met je cliënt de puzzel op kunt lossen die werkt voor die persoon… Dat geeft zoveel energie!” Voor Bye Bye Burnout gaat zij zich inzetten om medewerkers met een burn-out te begeleiden volgens de 100 dagen-methodiek. Vanwege haar kracht om gedrag, bewegen en emotie met elkaar te verbinden is zij op haar plek binnen het team van coaches van Bye Bye Burnout. Door haar kennis van vitaliteit is zij ook bij uitstek de aangewezen persoon om medewerkers te begeleiden om een burn-out te voorkomen en om naderhand weer vitaal te worden. Zij is gewend om op individueel en organisatorisch niveau advies te geven en resultaten met elkaar te verbinden. Haar hart ligt bij het motiveren van mensen tot gezond gedrag in een-op-een situaties of in groepen. Zij is een teamspeler en gaat voor de slogan ‘1+1=3’. Daarnaast is ze een adviseur met breedte visie; geen specialist op één gebied, maar met helikopterview over het geheel. Nanny heeft een HBO-V achtergrond en heeft zes jaar gewerkt als verpleegkundige in diverse gezondheidsinstellingen. Daarna heeft ze acht jaar gewerkt als Arbo-adviseur voor een grote landelijke arbodienst. Op een gegeven moment was er een reorganisatie en moest ze iets anders gaan zoeken. Een grote klant van haar toenmalige werkgever heeft haar gestimuleerd om voor zichzelf te gaan beginnen, zodat zij voor hun werk kon blijven doen. Er ging een hele nieuwe wereld voor haar open toen ze de opleiding vitaliteitstherapeut ging doen. Waar zij gewend was om te focussen op beperkingen, leerde zij om te kijken naar het geheel. Aandacht voor het holistische plaatje. Gewoontes doorbreken en aan gedragsveranderingen werken om duurzame resultaten te boeken. Heel veel kennis opgedaan op het gebied van voeding en bewegen, maar vooral op het gebied van coachen. Sinds 2009 is zij gestart als zelfstandige vitaliteitspecialist en heeft zij onder andere opdrachten gedaan voor Belastingdienst Nederland, Dr. Oetker, HAN, Co-eur, PCDU, Douane Nederland, Chateau Hotels en verschillende particulieren. Zij is geregistreerd in het BIG-register onder nummer 49019138930. Door haar enthousiasme en betrokkenheid met de organisaties en de mensen die daar werken, weet ze anderen te enthousiasmeren. Ze is goed in het verbinden en begeleiden van mensen naar meer vitaliteit.

Specialisaties

  • Vitaliteit
  • Beweging
  • Voeding en gewicht

Regio's

  • Zuid-Nederland

Nanny was voor mij de perfecte coach!

Ik heb vanaf het begin een goede klik met Nanny, waardoor ik eerlijk en open durf te zijn. Ik heb nooit ervaren iets niet te willen of kunnen zeggen. Nanny durft mij aan te spreken op gedrag en op wat ik te leren heb. Ze weet wat ik nodig heb en ik ervaar het als dat ze mij kan lezen. Het was heel erg fijn dat er een bepaald plan/traject is en dat Nanny flexibel kon zijn tussen het traject en wat ik op dat moment nodig had.