melle

Melle

Coach

Melle is een betrokken psychologe, die veel voldoening haalt uit het contact dat zij heeft met haar cliënten. Iemand zien groeien, inzichten zien krijgen en het roer zien omgooien, maakt het werk heel waardevol voor haar. Binnen de huisartsenpraktijk waar zij onder andere werkzaam is, komt zij veelvuldig in aanraking met mensen die kampen met (werk)stress, overspannenheid en burn-out klachten. Zij besloot zich verder in dit onderwerp te verdiepen, mede omdat deze klachten in de toenmalige studie Psychologie niet of nauwelijks aan bod kwamen. De kennis en inzichten die zij opdeed over de lichamelijke aspecten die een grote rol spelen bij stress- en burn-out problematiek, vormen een mooie aanvulling op haar psychologische kennis op het gebied van gedragsverandering.

Melle is als psychologe aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en heeft dankzij haar leergierigheid talloze nascholingen gevolgd. Haar opgedane kennis en ervaringen op het gebied van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR en Leefstijl komen in haar werk als coach bij Bye Bye Burnout uitstekend samen.

Na enkele pittige “tropenjaren” als moeder van twee kleine kinderen, ervaarde Melle zelf hoe het voelt om door je lichaam teruggefloten te worden en niet alles meer te kunnen zoals je misschien gewend was. Door te gaan wandelen en yoga en mindfulness in haar leven te verweven, vond zij haar balans weer terug. Het gezonde effect van buiten in de natuur zijn en bewegen geeft zij in haar werkwijze als wandelcoach graag door aan haar cliënten. In echt contact stelt zij zich gelijkwaardig, nieuwsgierig en open op, wat maakt dat cliënten zich snel bij haar op hun gemak voelen. Naast haar zachte karakter legt zij graag de vinger op liefdevolle wijze op de pijnlijke plek en gaat zij noodzakelijke confrontaties niet uit de weg.

Specialisaties

  • Wandelcoaching
  • Leefstijl

Regio's

  • Midden Nederland
  • Regio Amsterdam