Marije

Marije

Coach

Marije is coach en trainer. Ze helpt mensen vanuit eigen kracht echt voor zichzelf te kiezen!

In 2010 stapte Marije in de valkuil die ze ‘burn-out’ noemt. Ze heeft altijd gezegd dat het haar niet zou overkomen, maar hoe meer je je ogen sluit des te harder je valt. Het erkennen en er aan werken is één, maar écht kiezen voor anders kon ze pas maanden later toen ze weer tegen die muur aan dreigde te lopen. Ze realiseerde zich dat ze er wéér voor iedereen was, maar waar was zijzelf? Ze zorgde voor iedereen, maar was met niemand echt verbonden. Hier begon haar zoektocht: naar wat goed voor haar is en hoe ze weer van het leven kon genieten. De basis ligt bij jezelf.

Marije heeft jarenlange ervaring als HR professional in het bedrijfsleven, de zorg en binnen een gemeente. Dit maakt dat ze aan beide kanten van de tafel van burn-out heeft gezeten, waardoor ze een brug kan slaan tussen de ervaringen. De impact van burn-out op een organisatie is groots maar voor een werknemer nog een groter. Helaas wordt er tot op heden nog weinig preventief gedaan aan het voorkomen van overbelasting binnen organisaties. Dit is één van de dingen waar Marije zich hard voor maakt.

Tijdens haar burn-out besloot Marije dat het roer om ging. Ze wilde professionals begeleiden in hun traject, preventief een burn-out te voorkomen of ervan te herstellen. Ze heeft vanaf dat moment meerdere opleidingen gevolgd.

Marije is HeartMath coach en trainer. Heartmath is een eenvoudige techniek waarbij de ademhaling en emoties centraal staan. Er wordt gebruik gemaakt van een biofeedbackmethode, die echt zorgt voor een blijvende verandering in je lijf en leven.

Ze is gecertificeerd CSR-Coach, een methode waarmee je mensen met stressproblematiek en burn-out kan herkennen, hen uitleggen wat er aan de hand is en effectieve stress coaching en interventies bieden. Ze heeft daarnaast hypnotherapie toegevoegd aan haar toolkit om in het onbewuste veranderingen tot stand te laten komen.

Naast het mentale en emotionele vlak, werkt ze ook op het energetische (spirituele) vlak. Ze begeleidt mensen bij het ontwortelen van fysieke en emotionele blokkades waardoor mensen in staat zijn om andere keuzes te maken en meer ruimte ervaren.

Marije woont samen met haar man in Bunnik, is moeder van 2 kinderen (2002 en 2004). In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, yoga en leuke dingen doen met lieve mensen.

Specialisaties

  • heartmath (ademcoaching)
  • energetisch werk
  • hypnotherapie

Regio's

  • Midden-Nederland