Hannah

Hannah

Jurist arbeidsrecht

Hannah is bij Bye Bye Burnout betrokken als arbeidsrecht advocaat. Zij heeft na haar rechtenstudie (en deze studie succesvol afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam) zich volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Na het behalen van haar diploma heeft zij een aantal jaar als arbeidsrecht advocaat gewerkt bij een toonaangevend advocatenkantoor.

Hannah heeft altijd een sterke focus op de ondernemer & werkgever gehad, zo ook bij dit kantoor. Na een paar mooie jaren heeft Hannah de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Inmiddels is zij al ruim 6 jaar actief als HR Manager voor een Amerikaanse onderneming.

Binnen Bye Bye Burnout is Hannah vooral actief om werkgevers te adviseren op het gebied van arbeidsconflicten, mediation en hoe dient men nou op juridisch vlak om te gaan met langdurig verzuim. Hannah analyseert snel & werkt volgens een duidelijk & strategisch plan. Zij volgt een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Hannah is een snelle werker en heeft een hoge mate van betrokkenheid. Zij is zeer transparant en heeft een hekel aan onduidelijkheden.

Doordat Hannah met haar werk veelal moet “vechten” is zij privé juist een heel vrolijke persoonlijkheid. Doordat Hannah een jarenlange ervaring gecombineerd met haar expertise heeft, weet ze al haar klanten inclusief Bye Bye Burnout op een goede manier aan zich te binden. Wij zin erg blij met Hannah in ons team omdat zij heel goed de vraagstukken begrijpt die via klanten van Bye Bye Burnout bij haar terecht komen.